Venskabsklubben Rimforsa IF 1978-1990

Tommy Jørgensen flyttede til Rimforsa der ligger ca. 40 km syd for Linköping og blev medlem i Rimforsa IF. Samarbejdet videreføres nu ved samme lejlighed med Rimforsa IF i stedet for Horn IF og udvides til også at omfatte ungdomshold.

Værebro besøgte Rimforsa IF den 3.-5. august 1979. Rejsen blev gennemført som togrejse der varede ca. 6 timer. Fra Værebro deltog 24 drenge, nemlig et drengehold (U-14) samt et lilleputhold (U-11). Stævnet startede lørdag i bedste landskampstil med fællesindmarch og præsentation af spillerne over højtaleranlægget.

Første kamp afvikledes mellem Rimforsa og Værebro's lilleputter. Kampens resultat blev 6-1 til Værebro. Værebro's målscorer var Rene Mortensen med 5 mål og Jesper Henriksen med 1 mål. Umiddelbart efter denne kamp mødtes Rimforsa og Værebro's drenge. Kampens resultat blev en 5-2 sejr til Rimforsa. Værebro's målscore var Allam Kristensen med 1 mål og det andet var et selvmål.

Det danske U-11 lilleputhold. Bagerst til venstre holdleder René Jørgensen, ???, ???, ???, ???, ???, Henning Thode, René Mortensen og træner Torkild Svendsen. Forest til venstre ???, ???, ???, ???, Thomas Kirsmeier og ???.

Det danske U-14 drengehold. Bagerst til venstre ???, ???, ???, ???, ???, ??? og træner ???. Forest til venstre Michael "Granner" Granquist, ???, ???, Henrik Jespersen og ???.