25 års jubilæum

Værebro Boldklub's 25 års jubilæum blev fejret den 4. september 1993. Efter 25 år talte klubben 125 medlemmer fordelt på hold fra 6-års alderen op til hold for de mere modne herre. Egentlig var den rigtige dato for jubilæet den 15. oktober, men bestyrelsen mente at det var et for sent tidspunkt til at afholde et udendørsarrangement på. Programmet var som følger:

Ungdomskampe fra kl. ca. 12:00 til 15:00 (bagefter var der pølser og sodavand til ungerne)
Stjerneholdet mod Værebro Boldklub's udvalgte kl. 15:30
Fest i teltet fra kl. 17:30 til 1:00

Der var ta' selv bord med skinke og oksekød. Desuden blev selskabet underholdt af tre forskellige orkestre. Deltagelsen kostede kun 98,- pr. deltager. I bedste Værebro stil så gav festen et underskud på 770,96 kr.

Stjerneholdet:

Bagerst til venstre ???, Henry Salomonsen, ???, Bo Fosgaard, ???, Jan Madsen, Vagn Nielsen og ???. Forest til venstre ???, ???, ???, ???, Bent Poulsen, Ivan Lykke og Michael Falch.

Stjerneholdet blev oprettet i starten af 60erne og bestod af tidligere fodboldstjerner, sportsjournalister samt fodboldkyndige indenfor underholdningsbranchen. Stjerneholdet var en udløber af et indendørshold fra starten af 60'erne med Dirch Passer (gammel B 93'er), landsholdsspilleren Flemming Nielsen, målmanden Per Henriksen og indendørskongen Henry Salomonsen. Faktisk spiller stjerneholdet stadigvæk opvisningskampe ved festlige lejligheder. Dengang kunne de dog nøjes med 2000 kr. for en opvisningskamp.

Værebro Boldklub's udvalgte:

Bagerst til venstre Jan "JJ" Jensen, Torkild Svendsen, Carsten Mikkelsen, ???, Poul Jørgensen, Per Adler Christensen, Thomas Hetland og Mogens Roth. Forest til venstre ???, Stig Andersen, Henrik "Hudis" Pedersen, Palle Mølgaard, Kjeld E. Petersen, Frank Jensen, Jan "Dubi" Larsen og John Sørensen.

Stjerneholdet vandt kampen 8-3 i flot stil, dog vandt Værebro Boldklub tredie halvleg i teltet. Man blev dog enige om en revanchekamp der blev spillet lørdag den 4. juni 1994 kl. 15:00 på Værebro Skoles bane. Stjerneholdet talte ved denne lejlighed spillere som Per Frandsen, Niels Yde, Flemming Nielsen, Olaf Eller, Henrik Eigenbrod og Ivan Lykke. Dog mødte et hold fra Bahaba Bar et udvalgt hold fra Værebro Boldklub kl. 13:30 inden revanchekampen skulle afvikles. Resultaterne af de to kampe kendes ikke...

Henvendelse til jorgen.franck@privat.dk hvis du har nogle flere detaljer.

DBU Sjælland

bold.dk